Terma Pembelian, Pembayaran dan Penghantaran

TERMA DAN SYARAT

Perjanjian Penjualan ini adalah satu undang-undang kontrak di antara Pelanggan dan BAZAR ONLINE. Terma dan syarat Perjanjian Penjualan ini adalah tertakluk kepada perubahan tanpa notis terlebih dahulu.


HARGA DAN MAKLUMAT
Semua harga dan maklumat produk adalah tertakluk kepada perubahan dari masa ke semasa.TEMPAHAN & PEMPROSESAN

Tempahan tidak boleh dibatalkan setelah bayaran telah dibuat. Pemprosesan tempahan akan dilakukan pada hari bekerja sahaja  dalam tempuh tidak melebihi 48 jam selepas bayaran terima.

 

CARA PEMBAYARAN
Pembayaran adalah secara tunai untuk pelanggan di sekitar Bandar Tasik Puteri dan Country Homes. 

 

Untuk pelanggan di luar kawasan, pembayaran hendaklah dilakukan ke  no. akaun di bawah termasuk harga POS penghantaran iaitu RM10.00 bagi Semenanjung Malaysia dan RM15.00 bagi Sabah/Sarawak untuk 1 kilo yang pertama. 

Pembayaran hendaklah dilakukan sebelum jam 7:00pm untuk membolehkan proses packing dilakukan sebelum di pos pada keesokan harinya.

 

 

 

 

NAMA          : YUSIDA BT HASSAN BASRI

NO. AKAUN : 1142 6223 1609

  

Setelah membuat pembayaran, SMS kami di no. 019 350 6442 dengan menyatakan Nama, Alamat, Nama & kuantiti Produk, Tarikh , Jumlah Bayaran dan no. rujukan pembayaran.


CARA PENGHANTARAN
 

Penghantaran untuk pelanggan di sekitar Bandar Tasik Puteri dan Country Homes  akan dilakukan pada hari Sabtu/Ahad dari jam 10:00 pagi hingga jam 6:30 petang.

Bagi pelanggan di luar daerah, penghantaran adalah  melalui POS LAJU / SKYNET / CITILINK.

 

Semua TERMA & SYARAT di atas adalah tertakluk kepada pindaan dan boleh diubah dari masa ke semasa di laman BAZAR ONLINE.

 

Admin

BAZAR ONLINE

 

 

 

 Updated :  09/04/2013