Website Bandar Tasik Puteri -Rawang

JUN GONG DETOX

Bandar Tasik Puteri Forum
 

GOLD DETOX FOOT PATCH

gold foot patch sliming

Memperkenalkan Detox & Slimming Foot Patch - Gold Edition. Amat sesuai untuk anda yang ingin membuang bukan sahaja toksin, tetapi lemak berlebihan di dalam badan. Badan anda bukan sahaja bebas toksin, malah menjadi lebih segar dan sihat sambil melangsingkan lagi bentuk tubuh dan membebaskannya dari lemak berlebihan.

reflexology chart
 • Detox & Slimming Foot Patch yang kami edarkan adalah dari jenama "Jun Gong", diimpot 100% dari Korea. Terdapat banyak jenama dan keluaran dari negara lain yang telah membanjiri pasaran Malaysia, namun setelah membuat penelitian dan percubaan, maka kami telah memilih dari jenama "Jun Gong" dari  negara Korea. Produk dan jenama ini amat terkenal di Korea Selatan,dan Jepun, selain menjadi trend di Hong Kong, Taiwan, Singapura dan negara Eropah dan Amerika.

  Detox & Slimming Foot Patch ini adalah dihasilkan berdasarkan pada produk  Detox Foot Patch, tetapi ditambah dengan kandungan tambahan yang memberikan kesan tambahan iaitu slimming function. Dengan patch ini, pengguna bukan sahaja akan dapat membuang toksin di dalam badan, tetapi dapat menjadikan badan pemakai lebih anggun dengan adanya fungsi pelangsingan. Ini bermakna toksin dan lemak berlebihan akan dikeluarkan melalui penggunaan Detox & Slimming Foot Patch ini.

BAHAN-BAHAN UTAMA UNTUK FUNGI PELANSINGAN

 •  BLACK HAW – Membantu proses pencernaan help to digest
  FOLIUM SENNAE
  – Membantu menyembuhkan sembelit

 • RHEUM OFFICINALE BAILL – melancarkan darah dan membantu menyingkirkan lebihan lembapan dalaman dan juga membantu proses percernaan.

 • MANGNOLIA OFFICINALIS – Membantu percernaan dan menyembuhkan sembelit.

 • SODIUM SULFATE, ANHYDROUS – Membantu menyembuhkan sembelit
  COPTIS CHINENSIS –
  Membantu percernaan,menyembuhkan sembelit dan  detox


CARA PENGGUNAAN

how to apply

o Disyorkan menggunakan 2 keping detox foot patch, tapak kaki kiri dan kanan.
o Disyorkan penggunaan pada waktu malam sebelum tidur kerana setelah menampal Detox Foot Patch, tidak digalakkan untuk berjalan dengan banyak.
o Pastikan tapak kaki anda bersih dan kering sebelum menggunakan foot patch.
o Sekiranya ingin mengelakkan pelekat melekat terlalu kuat, sapukan sedikit lotion di bahagian tepi tapak kaki; Elakkan dari terkena tapak kaki.
o Tanggalkan sebahagian pelekat untuk memudahkan pemasangan keping herba.
o Goncang keping detox yang mengandungi herba untuk memastikan ia sekata dan tampalkan bahagian yang bertulis ke pelekat.
o Letakkan pada tapak kaki anda, pastikan bahagian herba melekap pada tapak kaki anda.
o Disyorkan penggunaan dari 6 ke 8 jam.
o Tanggalkan pelekat dan Detox & Slimming foot patch setelah anda bangun dari tidur pada keesokan harinya, sambil menggosok pada bahagian tapak kaki yang menerima tampalan.
o Teruskan penggunaan selama 7 hari untuk satu peringkat dan 21 hari untuk satu pusingan.

 

detox result

Detox & Slimming Foot patch yang anda tanggalkan dari tapak kaki anda akan bertukar kepada warna hitam atau coklat gelap, bergantung kepada kuantiti toksin di dalam badan anda. Dengan penggunaan kerap, warna akan bertambah cerah, dan ini menandakan bahawa kuantiti toksin dan lemak berlebihan di dalam badan anda telah berkurangan. Jika anda telah berada ditahap ini, penggunaan boleh dikurangkan kepada 2-3 kali seminggu.

 

PASTIKAN DAN DAPATKAN YANG ORIGINAL

Untuk memastikan anda mendapat kesan yang maksimun, adalah dinasihatkan untuk mendapatkan Jun Gong Detox Foot Patch yang original. Bagaimana untuk memastikan ianya original. Pastikan ada garisan empat segi pada bucu setiap pek. Untuk pek tiruan, tiada garisan pada bucu yang dapat diperhatikan.

gold detox patch

Apabila diletakkan sedikit air pada patch, untuk yang tiruan akan bertukar warna menjadi kehitaman, lapisan yang berminyak akan terselah dan kandungan akan kelihatan seperti terkeluar dan tidak sekata. Sementara untuk patch yang original, permukaan yang diletakkan air akan mengalami pertukaran warna yang tidak terlalu ketara, kelembapan (air) akan diserap dan menjadikan permukaan yang sekata dan lembut. detox
Kandungan yang terdapat di dalam patch yang tiruan akan kelihatan putih tanpa sebarang rasa dan bau. Sementara yang original, kandungannya adalah dari buloh kering pada suhu rendah dengan warna kelabu, dengan kandungan cuka yang secukupnya
detox original
Pelekat yang dibekalnya untuk yang tiruan adalah dari jenis pelekat untuk industri dengan permukaan yang keras dan tanpa ruang udara. Sementara yang original menggunakan pelekat perubatan yang mempunyai ruang dan lubang untuk pernafasan serta anti-alahan.

detox original

 

AMARAN !
 Untuk kegunaaan luar sahaja
 Jauhkan dari kanak-kanak dan mata
 Orang mengandung dan menyusukan anak tidak digalakkan menggunakan ‘Detox Foot Patch’.
 Jangan dilekatkan pada kulit yang sensitif atau luka.


PEMBELIAN

 

SATU PEK/BUNDLE -  RM17.00 (MENGANDUNGI 10 PEKET DETOX FOOT PATCH)

PENGHANTARAN TERUS KE RUMAH UNTUK KAWASAN BANDAR TASIK PUTERI & COUNTRY HOMES - RAWANG

HUBUNGI : SHIDA 019- 350 6442