Website Bandar Tasik Puteri -Rawang

GOLD DETOX

Bandar Tasik Puteri Forum
 

JUN GONG DETOX FOOT PATCH

detox Detox Foot Patch yang kami edarkan adalah dari jenama "Jun Gong", diimpot 100% dari Korea. Terdapat banyak jenama dan keluaran dari negara lain yang telah membanjiri pasaran Malaysia, namun setelah membuat penelitian dan percubaan, maka kami telah memilih dari jenama "Jun Gong" dari  negara Korea.

Produk dan jenama ini amat terkenal di Korea Selatan,dan Jepun, selain menjadi trend di Hong Kong, Taiwan, Singapura dan negara Eropah dan Amerika.Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita mempunyai lebih 360 titik akupuntur di mana 60 titik ditemui dibahagian kaki.  Bahagian kaki yang dikenaai sebagai zon refleksi untuk organ dalaman utama badan juga merupakan “rumah” kepada pelbagai toksin di dalam badan kita kerana toksin berkumpul dibahagian bawah tapak kaki kesan dari tindakan graviti.

 

Detox Foot Patch dapat membantu membuang toksin dari badan secara semulajadi semasa tidur dengan selamat dan mudah digunakan. Kandungan efektif yang ada pada setiap Jun Gong Foot Patch boleh menyerap terus ke urat dan point akupuntur, dan seterusnya membuang sisa toksin dan bahan yang berbahaya di dalam badan kita  melalui bawah tapak kaki. Cara ini amat berkesan untuk menghilangkan perasaan tegang, membantu kita tidur dengan lebih mudah dan nyenyak, menambah kualiti baik pada kulit dan kesihatan badan.
reflexology chart
Rahsia cuka buluh (bamboovinegar) yang mempunyai fungsi penyembuhan dan detoksifikasi pada tubuh di gunakan sebagai bahan utama dalam produk ini di mana ianya mampu menarik keluar toksin dan bahan-bahan sampingan yang berbahaya di dalam tubuh kita

Fungsi-fungsi Detox Foot Patch antaranya:

 
Membantu buah pinggang dan sistem limpa menjalankan fungsi pembersihan   toksik dari badan
Mengurangkan ketegangan pada otot
Melegakan sakit tumit & tapak kaki serta mencegah bau kaki.
Membantu menghilangkan alergik, sakit sendi dan gout
Membuatkan badan lebih bertenaga dan menyegarkan badan apabila bangun dari tidur.
Membantu mendapatkan tidur yang lena dan mengatasi masalah sukar tidur
Mengurangkan sakit kepala dan migraine
Menghilangkan kepenatan dan tekanan kerja.
 
Menormalkan tekanan darah dan memperbaiki peredaran darah dalam badan
Meningkatkan system imunisasi badan dan membantu penstabilan metabolisma.
Mengurangkan sembelit dan kembung perut
Membantu  masalah jerawat dan resdung
 
Mengurangkan diabetes dan kegemukan
Baik untuk perokok.


 BAHAN KANDUNGAN DI DALAM FOOT PATCH

Natural bamboo extract powder, natural mineral fine powder, loquat leaves, tourmaline, trace elements
chitin, vitamin C, E, orange essential oil.

CARA PENGGUNAAN

how to apply


  • Disyorkan menggunakan 2 keping detox foot patch, tapak kaki kiri dan kanan.
  • Disyorkan penggunaan pada waktu malam sebelum tidur kerana setelah menampal Detox Foot Patch, tidak digalakkan untuk berjalan dengan banyak.
  • Pastikan tapak kaki anda bersih dan kering sebelum menggunakan foot patch.
  • Sekiranya ingin mengelakkan pelekat melekat terlalu kuat, sapukan sedikit lotion di bahagian tepi tapak kaki; Elakkan dari terkena tapak kaki.
  • Tanggalkan sebahagian pelekat untuk memudahkan pemasangan keping herba.
  • Goncang keping detox yang mengandungi herba untuk memastikan ia sekata dan tampalkan bahagian yang bertulis ke pelekat.
  • Letakkan pada tapak kaki anda, pastikan bahagian herba melekap pada tapak kaki anda.
  • Disyorkan penggunaan dari 6 ke 8 jam.
  • Tanggalkan pelekat dan Detox & Slimming foot patch setelah anda bangun dari tidur pada keesokan harinya, sambil menggosok pada bahagian tapak kaki yang menerima tampalan.
  • Teruskan penggunaan selama 7 hari untuk satu peringkat dan 21 hari untuk satu pusingan.

detox result

Foot patch yang anda tanggalkan dari tapak kaki anda akan bertukar kepada warna hitam atau coklat gelap, bergantung kepada kuantiti toksin di dalam badan anda. Dengan penggunaan kerap, warna akan bertambah cerah, dan ini menandakan bahawa kuantiti toksin di dalam badan anda telah berkurangan. Jika anda telah berada ditahap ini, penggunaan boleh dikurangkan kepada 2-3 kali seminggu.


PASTIKAN DAN DAPATKAN YANG ORIGINAL

Untuk memastikan anda mendapat kesan yang maksimun, adalah dinasihatkan untuk mendapatkan Jun Gong Detox Foot Patch yang original. Bagaimana untuk memastikan ianya original. Pastikan ada garisan empat segi pada bucu setiap pek. Untuk pek tiruan, tiada garisan pada bucu yang dapat diperhatikan.

pad
Apabila diletakkan sedikit air pada patch, untuk yang tiruan akan bertukar warna menjadi kehitaman, lapisan yang berminyak akan terselah dan kandungan akan kelihatan seperti terkeluar dan tidak sekata. Sementara untuk patch yang original, permukaan yang diletakkan air akan mengalami pertukaran warna yang tidak terlalu ketara, kelembapan (air) akan diserap dan menjadikan permukaan yang sekata dan lembut. detox
Kandungan yang terdapat di dalam patch yang tiruan akan kelihatan putih tanpa sebarang rasa dan bau. Sementara yang original, kandungannya adalah dari buloh kering pada suhu rendah dengan warna kelabu, dengan kandungan cuka yang secukupnya
detox original
Pelekat yang dibekalnya untuk yang tiruan adalah dari jenis pelekat untuk industri dengan permukaan yang keras dan tanpa ruang udara. Sementara yang original menggunakan pelekat perubatan yang mempunyai ruang dan lubang untuk pernafasan serta anti-alahan.

detox original
AMARAN !
 Untuk kegunaaan luar sahaja
 Jauhkan dari kanak-kanak dan mata
 Orang mengandung dan menyusukan anak tidak digalakkan menggunakan ‘Detox Foot Patch’.
 Jangan dilekatkan pada kulit yang sensitif atau luka.


PEMBELIAN

 

SATU PEK/BUNDLE -  RM15.00 (MENGANDUNGI 10 PEKET DETOX FOOT PATCH)

PENGHANTARAN TERUS KE RUMAH UNTUK KAWASAN BANDAR TASIK PUTERI & COUNTRY HOMES - RAWANG

HUBUNGI : SHIDA 019- 350 6442